strawkaler

…berita dari segenap Dimensi.

Kisah Hospital-bengang

Tinggalkan komen

Image

Hai selamat malam semua berjumpa lagi kita pada post yang terbaru dari saya admin straw_kuning.Ok cerita nya begini ……tadi admin baru balik dari hospital di jb menghantar abang admin yang sakit muntah-muntah dan berak-berak ,kesian admin pada abang kerana tak baik lebih kurang seminggu…admin hantar lah ke hospital yg baru dibina bersebelah shopping complek.Admin sampai adalah dalam pukul 5 petang gitu terus ke bahagian kecemasan staff bagi borang warna hijau dan isi siap hantar ke tempat pendaftaran masa itu tak lah banyak sangat pesakit kira ok lagi lah tu tapi sangat mendukacitakan admin waktu menunggu hendak berjumpa doktor terlalu lama bayangkan admin dari pukul 5 sampai pukul 10 baru selesai .Perghhhh rasa geram pun ada jugak ,bilik doktor ada 3 tapi yang panggil hanya bilik no 2 jer , melihat pada carta staff disana pegawai perubatan adalah dalam 10 gitu….nak katakan kes kecemasan tak de pun ambulans ulang alik…kalau admin lah sakit dah lama dah cabut pergi swasta ialah dari sakit sampai dah baik dah kerana terlalu lama menuggu…

ishh..ishh…ishh..nie ker kualiti hospital awam???kebanyakan yang admin nampak muka mereka (pesakit) bengang jer rasa diri di bangang kan oleh orang yang tak bertanggung jawab.Lagi kesian ada warga emas membawa suami nyer yang sakit keluar dari hospital tu setelah menuggu nama untuk dipanggil dari pukul 3ptg…

jadi nasihat admin jaga kesihatan jangan marah macam admin he..he..he..aduh rasa pening plak kepala nie….memang mencabar lah kalau duduk lama-lama kat wad kecemasan…._admin_straw_kuning

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s